alegerile.jpgParlamentul European desfășoară, în această perioadă, campania de comunicare #Folosestetivotul, prin videoclipuri ce cuprind mărturiile unor oameni - persoane vârstnice din mai multe țări ale Uniunii Europene: România, Franța, Finlanda, Cehia, Germania, Spania, Letonia, Italia, Olanda şi Polonia - care au simțit nemijlocit puterea transformatoare a democrației. 

Peste doar câteva săptămâni, în perioada 6 - 9 iunie, Uniunea Europeană va fi scena unuia dintre cele mai mari exerciții democratice din lume - alegerile europene 2024. Este șansa noastră de a consolida împreună viitorul Europei, deoarece cu cât mai mulți oameni votează, cu atât mai puternică devine democrația.

Având sloganul „Foloseşte-ţi votul. Sau alţii vor decide pentru tine.”, campania încurajează cetățenii să își exprime, prin vot, opțiunea la alegerile europene din iunie.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.