perianu

Vineri 1 martie, actualul prefect Radu Perianu a fost desemnat cu unanimitate de voturi candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș. La ședința Biroului Permanent Județean al PNL Argeș au fost prezenți, alături de președinta Alina Gorghiu, toți primarii liberali și numeroși membri ai partidului. Prefect din 2022, Radu Perianu este unul dintre cei mai buni oameni din administrația publică din județ, având și experiența a peste două decenii ca avocat.

”Voi veni alături de echipa mea cu soluții concrete pentru județ, soluții care să crească nivelul de trai al oamenilor din Argeș. Vom aplica în Argeș formulelele de succes deja implementate de colegii liberali care sunt președinți de Consilii Județene la Ilfov, Cluj, Sibiu și Bihor. Argeșul este la ora actuală în direcția greșită ca dezvoltare, în condițiile în care avem Dacia aici. Nu depind de vreo funcție politică pentru a îmi duce traiul. Drept urmare, buna mea intenție de a pune oamenii pe primul loc nu poate fi pusă la îndoială”, a declarat Radu Perianu.

Acesta a mai precizat că își va depune demisia din funcția de prefect pentru ca în campania electorală să nu fie încorsetat de vreo funcție sau asociat cu acea funcție.

 

Alina Gorghiu: ”Radu Perianu e soluția potrivită pentru acest județ”

 

alina

 

Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș și ministra Justiției, a avut multe cuvinte apreciative la adresa lui Radu Perianu, candidatul liberal la șefia CJ Argeș.

”Radu Perianu este un om care pune oamenii pe primul loc, care iubește oamenii din Argeș, care cunoaște foarte bine legislația. Este unul dintre foarte puținii oameni din județ care cunoaște foarte bine problemele din toate localitățile județului. E genul de om care nu va ține niciodată mizeria ascunsă sub preș. Eu cred că Radu Perianu e soluția potrivită pentru acest județ. Radu Perianu este o alternativă sănătoasă la stagnarea de acum”, a spus Alina Gorghiu.

Până la finalul lunii martie, organizația județeană liberală va definitiva lista candidaților pentru funcțiile de consilieri județeni.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.