narcisDupă un val de critici în toată țara, Guvernul a renunțat marți 7 noiembrie la micșorarea plafoanelor pentru plățile cash. Inițial, plafonul maxim pentru plăți cash fusese stabilit la 2.000 lei pe zi. O răzgândire politică ce arată încă o dată faptul că în Guvern se iau decizii pripite și superficiale.

Președinte al USR Argeș și senator USR, Narcis Mircescu a criticat dur și argumentat într-o declarație pentru FinanciarPress.ro această răzgândire a Guvernului condus de Marcel Ciolacu.

”Este o bâlbâială rușinoasă a guvernului. Să-ți asumi răspunderea pe un pachet legislativ și acum fiecare dintre partidele de la putere să spună că nu este de acord arată incoerența acestei coaliții.
O măsură de limitare a libertății economice fără nici un studiu de impact care pleacă de la ideea de a pedepsi pe toată lumea pentru că este posibil ca unii să facă evaziune. Același tip de abordare cu care din păcate ne-a obișnuit această coaliție”, precizează senatorul Narcis Mircescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.