narcis-mircescu-intre-oameni.jpgNarcis Mircescu, președintele USR Argeș, alături de colegii din USR Argeș, a discutat cu oamenii din centrul Piteștiului despre măsurile dezastruoase anunțate de Guvernul PSD-PNL.
''Creșterile de taxe vor sugruma fiecare român. Și ca să fie bomboana de pe colivă și mai mare, nici prețurile de la raft nu ne fac viața mai frumoasă. Cu 100 de lei de abia mai pui câteva produse în căruciorul de la hypermarket.
Piteștenii și argeșenii cu care am discutat se simt din ce în ce mai jefuiți de Guvernul PSD-PNL.
Veniți alături de noi! Nu mai avem timp de stat deoparte.”, transmite Narcis Mircescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.