catalin-drula.pngCătălin Drulă, președintele USR, critică coaliția PSD-PNL pentru că de peste două luni de zile joacă alba-neagra cu taxe și impozite majorate, împingându-i pe cetățeni și pe antreprenori pe culmile incertitudinii și disperării.

”Nimeni nu știe ce și cât va avea de plătit de la 1 septembrie încolo, cu atât mai puțin de la 1 ianuarie 2024, deși legea spune clar că orice modificare a Codului fiscal intră în vigoare la minimum 6 luni de la publicarea în Monitorul Oficial. Domnule premier Ciolacu, renunțați să mai bagați mâna în buzunarul românilor! În loc să creșteți iar taxele și impozitele și să puneți pe butuci economia țării, tăiați sinecurile și opriți jaful!”, spune Cătălin Drulă.

Președintele USR îi cere premierului Marcel Ciolacu să renunțe la majorări de taxe și impozite și să oprească risipa cu pensii speciale, instituții inutile și alte sinecuri bine plătite în instituții publice.

”Decât să suprataxați orice mișcă în România, mai bine tăiați-i leafa lui Nicu Marcu și altor politruci pe care i-ați pus în funcții bănoase și care, cu multă neobrăzare, își măresc singuri salariile și indemnizațiile pe care le încasează. Pentru că pot și pentru că nimeni dintre cei care ar trebui să le verifice activitatea nu-i întreabă ce fac, ce performanțe au și cum de sub ochii lor se petrec tot felul de crize în domeniile pe care le gestionează. Decât să aruncați iar prețurile în aer, mai bine desființați instituțiile inutile, unele create special pentru un om, și tăiați pensiile speciale!”, afirmă Cătălin Drulă. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.