sbo-dobrot2.jpgDin România de la Argeș președintele PSD Marcel Ciolacu transmite un mesaj clar pentru protejarea plămânului verde al României, pădurile, afirmă deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu. 
 
"De unde putea fi transmis mai bine un astfel de mesaj decât din locul unde se pune și încolțește sămânța pentru mii de puieți, pepiniera Dobroț din Cicănești?
 
PSD are ca prioritate maximă combaterea defrișărilor și plantarea de arbori pentru refacerea fondului forestier.
 
La Dobroț, pepinier[ care aparține Ocolului Silvic Vidraru, sunt crescuți puieți destinați regenerării fondului forestier distrus. Lucrătorii silvici muncesc aici cu migală, cu pasiune, cu grijă pentru aurul verde al țării.
 
Este foarte important ca România să își dezvolte capacitatea de a crește puieți de specii autohtone în scopul creșterii valorii calitative a pădurilor țării, iar în Argeș acest lucru se întâmplă.
 
Protejând pădurile, ne protejăm de fapt sănătatea!", spune Simona Bucura-Oprescu. 
 
21 martie este Ziua Internațională a Pădurilor.
 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.