SBO-SUA1.jpgDeputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică din Camera Deputaților, a participat la un dialog extrem de interesant și util cu asistentul principal adjunct al Secretarului de stat din cadrul Biroului pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice al Departamentul de Stat al SUA, Dereck J. Hogan, privind cooperarea bilaterală România - SUA.

"În prezența doamnei Kathleen Kavelec, ambasadorul SUA în România, am abordat teme de interes precum investițiile americane în România, domeniul apărării, al energiei, promovarea femeilor în politică, includerea României în programul Visa Waiver, securitatea la Marea Neagră în contextul conflictului din Ucraina.

Un dialog excelent despre construcția unui viitor puternic împreună!", transmite Simona Bucura-Oprescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.