Gentea-nou.jpgCristian Gentea, primar al municipiului Pitești, președinte executiv PSD Argeș, salută faptul că PSD susține continuarea acordării compensației de 50 de bani/litru de carburant și în 2023.
 
"Este o măsură care poate contribui semnificativ la diminuarea inflației.
 
În momentul de față este imperativ să fie stopată spirala inflaționistă care macină atât economia, cât și puterea de cumpărare a oamenilor.
 
Un preț al carburantului mai mic și mai stabil elimină inclusiv din percepția publică un factor care alimentează inflația excesivă!", transmite Cristian Gentea.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.