Miutescu-autostrada-pit-sib.jpgDeputatul de Argeș Adrian Miuțescu, vicepreședinte al Forței Dreptei la nivel național, a fost cu președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, la Sibiu. Au mers să vadă primul tronson din autostrada care străbate Carpații, Sibiu-Boița.
"Tronsonul măsoară 13 km și va fi dat în folosință în curând.
Autostrada a fost un proiect de suflet pentru Ludovic Orban și pentru mine. Sper ca lucrările la această șosea de mare viteză să fie gata în termen și să ne putem deplasa cât mai curând, repede și în siguranță, de la Pitești până la Sibiu.", declară Adrian Miuțescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.