miutescu 01Deputatul Adrian Miuțescu  a fost luni 20 decembrie la Tribunalul București, alături de Ludovic Orban și membrii fondatori ai partidului Forța Dreptei, unde au fost depuse actele pentru înregistrarea noii formațiuni politice.

 

“Astăzi 20 decembrie am depus la tribunal actele pentru înregistrarea noului partid- Forța Dreptei- pentru că românii au nevoie de un partid de dreapta veritabil, care să nu le trădeze așteptările. În timp ce unii au înțeles să se folosească de voturile oamenilor doar pentru a rămâne agățați de putere, noi încercăm să venim cu soluții la problemele societății, chiar dacă asta înseamnă să facem opoziție la actuala guvernare. Ne propunem, prin demersul de astăzi, să coagulăm toate forţele din societatea românească care-şi doresc o guvernare performantă şi care se simt apropiați de valorile și principiile de centru dreapta. Cu ajutorul celor care, până acum, au stat deoparte, dezamăgiți de ceea ce se întâmplă în interiorul partidelor politice, sunt convins că Forța Dreptei va reuni toate energiile din societate, care vor să contribuie la modernizarea României”, a precizat deputatul argeșean Adrian Miuțescu.

miu 02

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.