arhitecti.jpgReguli noi, simplificate, pentru angajarea arhitecților șefi

Procedurile de angajare a arhitecţilor-şefi au fost simplificate, după ce Camera Deputaţilor a aprobat miercuri, decizional, un proiect de lege care aprobă o ordonanţă elaborată de Ministerul Dezvoltării. Legea merge la promulgare.

 

Propunerea legislativă nu doar că simplifică normele de angajare ale arhitecţilor-şefi, dar oferă posibilitatea ca mai multe municipalităţi şi comune să se alăture pentru a-şi exercita atribuţiile de arhitect-şef. Totodată, noul act normativ separă această profesie de autorizaţia obligatorie până în prezent al Registrului Urbaniştilor din România (RUR).

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.