simionPlenul Camerei Deputaţilor a votat luni 6 decembrie încuviinţarea percheziţiei informatice în cazul deputatului Adrian Miuţescu. Adrian Miuțescu le-a solicitat colegilor, pentru a păstra prestigiul Parlamentului, să voteze „pentru”, precizând că este un om corect şi consideră că nu are nimic de ascuns. Liderul deputaţilor AUR, George Simion, a declarat tot pe 6 decembrie că parlamentarii partidului pe care îl conduce votează în favoarea cererii ministrului Justiţiei în cazul deputatului Adrian Miuţescu.

 

 

 

”Nu trebuie să facem cu servicii şi cu procurori politică”

 

 

 

”O să votăm pentru ridicarea imunităţii, este şi normal, însă nu este normal ce se întâmplă în statul român. Atâta timp cât omul acesta, după toate standardele şi după tot ce vedem, a fost cercetat pentru faptul că a dat votul greşit în congresul unui partid politic, înseamnă că trăim în republica cătuşelor. Şi înseamnă că de fiecare dată când vom da şi noi un vot aici, în Parlament, în congres de partid sau într-un for internaţional se poate să păţim la fel, dacă nu ne supunem", a declarat George Simion.

 

Iată ce a mai precizat deputatul George Simion: ”Nu este normal să folosim justiţia pentru bătălii interne de partid, votăm pentru ridicarea imunităţii pentru că nici nu ar trebui să existe această imunitate, însă ce s-a întâmplat acolo nu este normal şi nu trebuie să facem cu servicii şi cu procurori politică”.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.