adrian_miuescu.jpg

Deputatul Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș a ținut să transmită un mesaj de suflet argeșenilor care își serbează astăzi ziua numelui: „De Sfânta Maria, zi de mare sărbătoare, primiți din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor. La mulți ani tuturor sărbătoriților!”

Adrian Miuțescu a avut totodată un mesaj special pentru locuitorii din Curtea de Argeș, orașul său de suflet: ”Am deosebita plăcere să vă urez multă sănătate, realizări și împliniri, cu ocazia sărbătoririi Zilelor Municipiului. Astăzi sărbătorim praznicul Adormirii Maicii Domnului, zi importantă pentru milioane de creștini. De asemenea, Mănăstirea Curtea de Argeș poartă hramul Adormirii Maicii Domnului, ocazie cu care mii de credincioși de pretutindeni ajung la acest lăcaș sfânt pentru a se regăsi și a intra în strânsă legătură cu Dumnezeu și Sfânta Fecioară. Ca locuitor al acestui oraș și ca om politic, vă asigur că voi contribui în continuare la dezvoltarea municipiului și voi urmări investițiile importante pe care Guvernul le face în infrastructură. Acestea vor da un suflu nou vieții economice din Curtea de Argeș și vor contribui la îmbunătățirea vieții fiecăruia dintre noi. La mulți ani!”

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.