echipa miutescuSâmbătă 24 iulie vor fi, aşa cum se ştie, alegerile pentru preşedinţia PNL Argeş. Iar actualul lider Adrian Miuţescu, care candidează pentru a obţine un nou mandat de preşedinte al filialei judeţene, vine nu numai cu un program ambiţios şi fezabil, ci şi cu o echipă de profesionişti de top, de oameni cu experienţă recunoscută în administraţie, în mediul de afaceri şi în politică.

Iar asta se poate vedea la o simplă lecturare nominală a echipei lui Adrian Miuţescu. Vă vom prezenta o parte dintre profesioniştii echipei lui Adrian Miuţescu. Fost prefect şi actual subprefect, Emanuel Soare a reuşit să gestioneze foarte bine problemele judeţului în perioada mandemiei. Deputatul Dănuţ Bica este la ora actuală unul dintre cei mai activi parlamentari români. Secretar de stat şi preşedinte la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat, Gheorghe Alecsei a dovedit că poate face treabă foarte bună şi în administraţia publică centrală. Şi Marius Postelnicescu are o experienţă vastă în administraţia publică la vârf, după ce a fost timp de mai mulţi ani atât director general, cât şi director adjunct la Apele Române. În perioada în care a fost inspector şcolar general, Liliana Murguleţ a gestionat impecabil problemele şi provocările învăţământului argeşean.

Ca viceprimar al Piteştiului, Gelu Tofan a venit deja cu iniţiative foarte bune ce se vor materializa, cea mai importantă fiind centura de legătură a drumului expres Piteşti-Mioveni cu estul Piteştiului.

Secretar general al ACAROM, Adrian Sandu este la ora actuală unul dintre cei mai implicaţi profesionişti din industria auto.

Numele prezentate mai sus sunt tot atâtea exemple şi dovezi ale faptului că Adrian Miuţescu promovează şi susţine oamenii de valoare în echipa sa.

Spre comparaţie, echipa lui Radu Perianu, contracandidatul său, „străluceşte” în anonimi. Iar Radu Perianu nu a reuşit nici măcar să îşi completeze echipa de conducere, ceea ce duce inevitabil la concluzia că doar acei membri puţini din echipă îl vor vota pe Radu Perianu.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.