soaresimiutescu.jpgSubprefectul de Argeş, Emanuel Soare face parte din echipa pe care Adrian Miuţescu o propune pentru următorii patru ani în PNL Argeş. Soare, un cadru universitar apreciat şi un om care a gestionat remarcabil criza COVID în Argeş, prin prisma funcţiei de prefect, şi-a exprimat public susţinerea pentru Adrian Miuţescu, oferind şi o serie de argumente în acest sens. 

"Sâmbătă, 24 iulie, vor fi alegeri interne la PNL Argeș. Este ceva normal, specific democrației, odată la patru ani. Deși trebuia să fie un subiect interesant doar pentru liberalii argeșeni, se pare că a trezit interesul multor altor reprezentanți ai vieții politice și publice din județ.

Am intrat în politică pentru a face ceva pentru acest județ, lucruri care să aducă Argeșul între primele județe din țară și care să fie demne de moștenirea lăsată de familiile istorice ilustre ale zonei. Nu mă interesează funcțiile, nu mă interesează afacerile, nu vreau decât să contribui la dezvoltarea județului, la creșterea calității vieții argeșenilor.
Vreau să mă uit in ochii acestei generații si să le arăt că trebuie să ne implicăm în viața publică pentru a produce schimbarea pe care ne-o dorim, cu toții, de atâția ani.
Am decis să particip la alegerile interne din PNL Argeș în echipa președintelui MIUȚESCU ADRIAN, deoarece am încredere în motivația și viziunea politică a acestuia. L-am cunoscut acum doi ani vorbind despre marile proiecte de infrastructură care vor dezvolta județul și care vor arăta generațiilor viitoare un model de leadership politic. Este dedicat principiilor liberale de peste 30 de ani, nu a trădat și nu a renunțat niciodată, indiferent dacă a avut funcții politice sau nu, indiferent dacă PNL a fost la guvernare sau nu. A fost singurul liberal din Argeș, alături de Președintele Ludovic Orban, care au spus un NU categoric monstruozității politice numite USL.
Am încredere în Președintele ADRIAN MIUȚESCU și în echipa pe care a propus-o pentru următorii patru ani. Prezența mea în această echipă, în ciuda numeroaselor oferte diferite, este o garanție și o promisiune că PNL Argeș este o formațiune politică matură conectată la realitatea prezentului și extrem de pregătită pentru viitor.
Cred că vom câștiga alegerile interne, cred că LUDOVIC ORBAN va câștiga alegerile naționale și cred că Partidul Național Liberal este alternativa bună pentru România", a transmis subprefectul Emanuel Soare.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.