ilina aninoasaComuna Aninoasa are şansa unei schimbări după ani de zile în care s-au făcut prea puţine pentru comunitate. Luni 11 iunie, Curtea de Apel Piteşti i-a dat undă verde lui Cătălin Vasile Lina, candidatul liberal susţinut şi de USR-PLUS la Primăria Aninoasa. Magistraţii au respins definitiv şi contestaţia formulată de fostul primar PSD Ştefan Benonie. Acesta, chiar dacă nu mai poate candida, fiind găsit definitiv în conflict de interese de ANI, a încercat să îi pună beţe în roate unui candidat serios şi cu şanse foarte bune de a câştiga Primăria Aninoasa.

Totodată, decizia Curţii de Apel Piteşti este o palmă pentru toţi cei care s-au grăbit să spună că Adrian Miuţescu şi echipa sa au pierdut Primăria Aninoasa. 

Iar verdictul magistraţilor este deja o primă victorie de moral pentru Cătălin Vasile Lina, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Aninoasa.  

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.