mosteanuPe parcursul zilei de miercuri 14 aprilie, o parte dintre liderii USR-PLUS au cerut capul prim-ministrului Florin Cîţu, după ce acesta l-a demis intempestiv pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în timp ce PNL şi UDMR s-au opus. O decizie în coaliţie ar urma să aibă loc după întrevederea cu preşedintele Klaus Iohannis programată în zilele următoare.

L-am întrebat pe deputatul USR Ionuţ Moşteanu, cel care este totodată şi unul dintre liderii USR la novel naţional, dacă mai este vreo şansă de conciliere cu premierul Cîţu şi când s-ar putea lua o decizie privind soarta coaliţiei. „Încă nu s-a luat vreo decizie în acest sens. Vor fi discuţii în zilele următoare”, s-a rezumat să spună Ionuţ Moşteanu. O declaraţie moderată ce lasă cumva să se înţeleagă că tonul vehement al USR-PLUS împotriva lui Florin Cîţu s-a mai redus.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.