MioveniConferinta_edited.jpg

Astăzi, la conferința de presă organizată de către Primăria orașului Mioveni în sala mare a Centrului Cultural Mioveni,  edilul orașului a precizat că toate școlile din Mioveni vor fi dotate cu tablete, iar noul  corpul  al Grădiniței „Campionii" este gata. De  luna aceasta, 100 de copii în plus vor beneficia de facilitățile noii clădiri.

Primarul a vorbit și despre campania electorală și alegerile din 27 septembrie: „Vreau să le mulțumesc tuturor angajaților din Primăria Mioveni pentru activitatea în ultimii patru ani și locuitorilor din Mioveni pentru parteneriatul pe care l-am avut. Sper să fie unul și mai bun. La Primărie am obținut 71,65, la Consiliul Local 71%, la Președinte CJ Argeș am obținut 52,31%, iar la Consiliul Judeean 54,76%.

Doresc să le mulțumesc tuturor locuitorilor care s-au prezentat la vot și în mod special celor care mi-au acordat încredere mie și echipei noastre.

În acest mandat vom avea 13 consilieri din cei 19. Îl felicit pe Ion Mînzînă care va conduce CJ Argeș și pe cei 17 sau 18 consilieri județeni PSD, din care 3 sau 4 vor fi din Mioveni.

Voi face tot ce este posibil să realizez integral programul prezentat. Voi încerca să promovez și alte proiecte, așa cum am făcut și în mandatul trecut. Voi încerca să aduc mai mulți bani europeni.

Vreau să le mulțumesc consilierilor care își vor încheia mandatul și să le urez succes celor care își vor începe mandatul. Vor avea în mine un partener. Îi doresc să implementăm integral programul pe care l-am susținut în campanie. Orice sugestie a oricărui consilier este binevenită”, a susținut Ion Georgescu.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro