anca baciuLa doar 24 de ani, Anca Baciu a produs una dintre cele mai plăcute surprize ale alegerilor locale din România, câştigând Primăria Corbi, unde a candidat din partea PMP, după o campanie electorală în care a impresionat prin entuziasm, proiecte viabile şi deschidere către oameni.

 

Iată ce a declarat Anca Baciu în exclusivitate pentru FinanciarPress.ro la puţin timp după ce a aflat că a câştigat alegerile la Corbi: „Am avut emoţii până în ultimul moment. E o seară minunată, iar rezultatul final a fost unul foarte bun pentru mine. Am avut cea mai bună strategie alături de echipa mea şi am reuşit. Le mulţumesc oamenilor din Corbi pentru susţinerea oferită. Voi continua proiectele de succes ale tatălui meu şi voi veni la rândul meu cu proiecte importante pentru comună.  Am avut o campanie electorală curată, am fost mereu entuziaşti, am vorbit cu toţi oamenii, indiferent de afinităţile lor politice şi îi vom ajuta pe toţi. Sunt şi voi fi deschisă faţă de toată comunitatea din Corbi”.

 

Anca Baciu a câştigat detaşat alegerile, cu nu mai puţin de 884 de voturi, la mare distanţă de candidaţii de la PSD (566 voturi), Pro România (328) şi PNL (252).

 

Anca Alina Baciu şi-a luat licenţa în Business şi Turism la ASE Bucureşti în 2018, iar în acest an şi-a luat masterul în Management Turistic şi Comerţ.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro