david reeceUnul dintre cei mai apreciaţi primari din Argeş şi din România, Virgil Baciu, candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş, se bucură de o susţinere spectaculoasă şi pe deplin meritată pentru alegerile din 27 septembrie. Iar Virgil Baciu mai reuşeşte să înregistreze o premieră impresionantă: este singurul candidat din România susţinut de o vedetă a rock-ului mondial la alegerile din 27 septembrie. Concret, legendarul vocalist american David Reece, fost solist al celebrei trupe Accept, a transmis un mesaj de susţinere pentru Virgil Baciu pe pagina sa oficială de Facebook. Iată ce a scris David Reece: „Salut prieteni, după cum ştiţi, anul trecut am susţinut un concert împreună cu trupa mea la festivalul Stonebird din comuna Corbi, în România. Trebuie să spun că România şi oamenii săi sunt pur şi simplu rock’n’roll şi foarte amabili şi generoşi. Aş dori să îmi arăt public susţinerea pentru un om special pe care l-am întâlnit la festival la Corbi. Numele său este Virgil Baciu şi candidează la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş, vă invit să îl votaţi. Nu uitaţi că votul vostru contează”.

 baciu.jpg

 

David Reece, patru decenii pe scena rock-ului mondial

 

Cu o activitate de aproape patru decenii pe scena rockului mondial, artistulamerican David Reece a fost printre altele solistul celebrei trupe Accept. A înregistrat până acum 26 de albume ca solist sau împreună cu alte trupe precum Bangalore Choir sau Bonfire. Născut în Norman-Oklahoma (SUA), David Reece a debutat la începutul anilor 1980 cu trupa Dare Force, după care, în 1987, a realizat mai multe înregistrări cu trupa hard rock Sacred Child. Momentul său de glorie a venit în 1988, când, după mai multe audiţii, a fost selectat să fie solistul celebrei trupe heavy metal Accept (înfiinţată în 1976). Formaţia Accept a jucat un rol esenţial pe scena heavy metal, fiind menţionată în dese rânduri ca trupă ce a influenţat alţi rockeri de top precum Guns N' Roses, Mötley Crüe, Metallica, Megadeth, Soundgarden, Skid Row, Alice in Chains. Alături de Accept, David Reece a înregistrat albumul „Eat the Heat“ şi a participat la un turneu în America timp de mai multe luni, alături de trupele W.A.S.P. şi Metal Church. După ce a plecat de la Accept, David Reece a format trupa Bangalore Choir. Ulterior, a scos albume cu trupele Stream şi Gypsy Rose. Reece a scos primul său album solo în 2009, iar în ianuarie 2015 a fost ales solist al unei alte trupe faimoase – Bonfire (înfiinţată în 1986).

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.