soareEmanuel Soare, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş, a fost vineri 18 septembrie împreună cu ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu la sediul Hidrocentrale Curtea de Arges și la staţia de 110 kV de la Oeşti, aflată în plin proces de retehnologizare. „Cu o parte din echipa mea pentru Consiliul Județean, cu președintele AAAS, Adrian Miutescu, cu directorul adjunct al ANAR, Marius Postelnicescu, cu deputatul Dan Bica și cu candidatul PNL pentru Primăria Curtea de Arges, Cristian Mitrofan, am discutat cu directorul Hidrocentrale Curtea de Arges, Gheorghe Mitrofan. Dânsul se așteaptă la ajutor din partea Consiliului Judeţean pentru obținerea mai rapida a autorizațiilor, necesare pentru lucrările de modernizare. Perla sistemului energetic din Argeţ, hidrocentrala de la Vidraru, va beneficia de lucrări de retehnologizare masive, aceasta funcționând din 1966 fără întrerupere. Cu sprijinul Guvernului liberal, vom demonstra că se poate și în Argeş! Sectorul energetic din Argeş este o prioritate pentru Guvernul României”, spune Emanuel Soare, candidat PNL pentru președinția Consiliului Judeţean Argeş.

Comandat de Partidul Național Liberal - Organizația Județeană Argeș; Realizat de : S.C. Info Press Smart Top S.R.L.; Cod mandatar 21200012.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.