dacian_ciolos.jpg

Dacian Cioloş, copreşedintele alianţei USR-PLUS, a fost prezent vineri 18 septembrie timp de mai multe ore în Argeş pentru a susţine candidaţii alianţei. Iar prima oprire a făcut-o la Piteşti, unde mai întâi a susţinut o conferinţă de presă alături de Elena Lasconi-candidat la Primăria Câmpulung, Adrian Cârstea-candidat la preşedinţia CJ Argeş, Ionuţ Moşteanu-candidat la Primăria Piteşti, Dan Hodoş-candidat la Primăria Mioveni şi Bogdan Dovleac-candidat la Primăria Corbeni. 

După cum a declarat Dacian Cioloş, „Clasa politică ce conduce Argeşul nu reflectă nivelul de dezvoltare, aşteptările şi viziunea oamenilor de aici. Din păcate, Argeşul a fost dominat de o dominare baronială în felul în care s-a făcut politică aici. Interesul celor care au făcut politică în Argeş nu a fost spre dezvoltarea judeţului, ci spre protejarea şi apărarea propriilor interese.

Oferta alianţei USR-PLUS e pentru prima dată în Argeş o adevărată alternativă, cu oameni cu iniţiativă, oameni care au făcut ceva şi care vor să facă ceva pentru comunităţile în care trăiesc. Vrem un judeţ Argeş fără hoţie, fără sinecuri politice şi fără nepotisme”.

Elena Lasconi, candidat la Primăria Câmpulung, a precizat: „Incompetenţa pe care am văzut-o la autorităţile locale, inclusiv la Câmpulung, m-a făcut să îmi dau seama că nu ne putem trăi vieţile aşa cum ne dorim şi aşa cum merităm. Doresc reconstrucţia Câmpulungului prin fonduri europene, atragerea de investitori şi dezvoltarea turismului”.

 

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei USR PLUS)

Realizat/Publicat de: Info Press Smart Top SRL

Cod de identificare mandatar financiar : 21200251

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.