paltineanuVirgil Baciu, candidat din partea PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş, se bucură din ce în ce mai multă susţinere în ultimele săptămâni. Iar cel mai recent sprijin vine din partea Alianţei Naţional Ţărăniste, condusă în Argeş de către George Păltineanu.

„Alianța Național Țărănistă va susţine candidatura domnului Virgil Baciu pentru funcţia de preşedinte al CJ Argeş. Are experienţă de opt ani în cadrul Primăriei Corbi. Domnul Baciu este singurul candidat la preşedinţia Consilliului Judeţean Argeş care a mai trecut prin alegeri electorale şi le-a câştigat. Îndemn toţi argeşenii să îl voteze pentru această funcţie”, a declarat George Păltineanu.

Iată ce spune şi Virgil Baciu: „Orice susţinere venită din exteriorul partidului înseamnă încă un pas spre a câştiga această funcţie. La ora actuală, s-a configurat podiumul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş. Pe acest podium suntem trei, este vorba de mine, de domnul Mînzînă şi de domnul Soare. Mai mult ca sigur, voi avea peste 30.000 de voturi. Ca să câştig funcţia de preşedinte, îmi trebuie aproximativ 12.000 de voturi în plus. Iar pe acestea le vom aduna cu partenerii noştri de la Alianţa Naţional Ţărănistă şi alţi parteneri”.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro