sighiartauRobert Sighiartău, secretarul general al PNL, a venit marți 18 august în Argeș, unde s-a întâlnit cu candidații partidului pentru Primăriile din județ și pentru Consiliul Județean. Robert Sighiartău a transmis un mesaj de forță, de mobilizare, dând exemple de administrații liberale care au reușit să dezvolte puternic localitățile pe care le conduc. La întâlnire a participat și liderul PNL Argeș, Adrian Miuțescu și candidatul pentru Primăria Pitești, Sorin Apostoliceanu, care i-a îndemnat pe colegii liberali la mobilizare în perioada următoare.

“Argeșul este extrem de important pentru PNL, atât din punct de vedere istoric, cât și pentru faptul că reprezintă un nod industrial esențial pentru dezvoltarea României. Mă uitam însă la niște indicatori economici, de exemplu Piteștiul are un buget de investiții de 150 milioane de lei, iar Oradea are de trei ori mai mult! Reșița, un oraș de 74.000 de locuitori, are un buget de investiții de 140 milioane de lei. Cam asta e diferența între localitățile conduse primari PNL și cele conduse de PSD. Noi suntem cei care integrăm localitățile României în occident și aducem aici calitatea vieții similară cu cea de acolo”, a spus Robert Sighiartău.

“Emanuel Soare este un om serios, de caracter, care s-a înhămat, alături de noi, să schimbe soarta județului Argeș, care de 30 de ani este în mâinile PSD. A venit vremea ca PNL să câștige alegerile în Argeș”, a declarat Adrian Miuțescu.

 

Emanuel Soare: “Guvernul PNL a susținut proiecte vitale pentru Argeș”

 

Emanuel Soare, candidatul PNL pentru Consiliul Județean Argeș, a explicat faptul că județul are, la aceste alegeri locale, șansa unică de a intra într-o perioadă de dezvoltare fără precedent în ultimii 30 de ani, prin echipa de candidați PNL și prin sprijinul oferit de Guvernul Orban.

“Îi mulțumesc domnului Robert Sighiartău pentru că este astăzi în Argeș, un județ cu o miză importantă pentru PNL. Argeșul are istoria de partea sa, de aici s-a construit România modernă, dar de 30 de ani este capturat de PSD. Am acceptat această provocare uriașă, de a candida pentru președinția Consiliului Județean, după ce șase luni am fost prefectul județului, în cea mai grea criză de sănătate din ultimul secol. Am luat măsuri exemplare, ulterior copiate și de alte județe, care acum își arată rezultatele- în condițiile în care multe instituții din Argeș sunt conduse de PSD, de directori care nici nu cred în existența acestui virus. În ciuda acestei opoziții, am mobilizat instituțiile astfel încât am reușit să evităm o mare catastrofă epidemiologică. Am încredere că, prin candidații de excepție pe care îi avem pentru Primăriile din Argeș, facem o echipă câștigătoare. Sunt oameni serioși, competenți, printre care se regăsește experiența celor cu mai multe mandate în administrație, dar și entuziasmul și idealismul celor mai noi. Avem toate premisele pentru a câștiga această bătălie: Guvernul PNL a susținut în această perioadă, de criză, proiecte vitale pentru Argeș, precum drumurile expres și autostrada, iar investițiile vor continua în județul nostru”, a precizat Emanuel Soare.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro