soareEmanuel Soare, candidatul PNL pentru preşedinţia CJ Argeş, a vorbit despre modul în care a gestionat cu eficienţă pandemia de coronavirus în perioada în care a fost prefect şi despre problemele mari de sănătate din judeţ. „Managementul instituţional este cel care a făcut diferenţa şi caracterul omului. Am evitat una dintre cele mai mari catastrofe epidemiologice ce se putea produce. Am avut peste 700 de persoane în judeţ, care din cauza unui vid legislativ cauzat de majoritatea parlamentară, au ieşit din spital. Am reuşit să mobilizez dincolo de limită toate instituţiile pentru limitarea pandemiei. Am reuşit să ţinem sub control pandemia. Acum se văd efectele acestor măsuri. Am evitat carantinarea judeţului. Cea mai mare problemă pe care Argeşul o are priveşte sănătatea judeţului. Primele focare din Argeş au fost în spitale, din cauza unui management defectuos”, a spus Emanuel Soare.

Şi tot Emanuel Soare a ţinut să mai precizeze că „Niciodată PNL nu a fost de unit aşa cum este acum. Îi mulţumesc domnului preşedinte Miuţescu pentru nominalizarea mea. Niciodată în istoria recentă a Argeşului nu a venit un prim-ministru în judeţ cu frecvenţa cu care a venit premierul Orban în ultima perioadă. Există o spaimă generalizată în rândul PSD odată cu plecarea lui Sorin Apostoliceanu. PSD a pierdut Primăria Piteşti şi judeţul Argeş. Argeşenii vor avea ales dintre miştocăreala, şmecheria şi incultura pe care PSD le promovează şi viitor. Eu am capacitatea de a face din Argeş cel mai puternic, prosper şi educat judeţ din ţară. Nu mai trebuie să avem această diferenţă ruşinoasă între nordul şi sudul judeţului”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.