miutescuPNL Argeş a susţinut vineri 14 august o conferinţă la care au participat: președintele PNL Argeș Adrian Miuțescu, deputatul de Argeș Dănuț Bica, Președintele PNL Pitești Marius Postelnicescu, candidatul PNL pentru Președinția Consiliului Județean Argeș Emanuel Soare, candidatul PNL pentru Primăria Pitești Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL pentru Primăria Curtea de Argeș Cristian Mitrofan, candidatul PNL pentru Primăria Mioveni Argentina Elena Culcuș, candidatul PNL pentru Primăria Costești Dan Vasile și candidatul PNL pentru Primăria Ștefănești Dorin Bărbuceanu.

„PNL vine în Argeş cu oameni tineri, cu oameni noi, aşa cum am promis. Partidul Naţional Liberal i-a însărcinat domnului Soare o misiune dificilă într-o perioadă extrem de dificilă, cu această pandemie, cu această criză în sănătate. Emanuel Soare a trecut acest examen foarte bine. Vreau să îi mulţumesc public pentru eforturile depuse. PNL propune o nouă clasă politică. Candidaţii PNL în Argeş vor fi oameni tineri, oameni care au confirmat în profesiile lor şi care reprezintă garanţia că odată ce vor fi aleşi Argeşul se va schimba în mine.

Emanuel Soare este un om tânăr, un om bine pregătit, fost prorector la Universitatea Piteşti. Şi sunt sigur că va confirma şi ca preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. Dânsul a reuşit singur să se prezinte prin faptele sale şi a dovedit că putem avea încredere să îl susţinem pentru preşedinţia CJ Argeş. Am încredere că după 27 septembrie viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş va fi Emanuel Soare.

Nu propunem doar oameni pentru Consiliul Judeţean, propunem proiecte. Avem un proiect de dezvoltare al judeţului Argeş pe care PNL îl propune. Avem întreaga susţinere a premierului Orban şi a Guvernului pentru a duce la îndeplinire proiectele pe care le avem în Argeş”, a declarat Adrian Miuţescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.