psd argesDe mai multe zile, o manipulare de cea mai joasă speţă circulă pe Facebook şi pe diferite site-uri de presă. Iar Secretariatul General al PNL Argeş a publicat o dezminţire legată de acea manipulare, dezminţire în care prezintă cu exactitate despre ce este vorba şi demontează fake-news-urile orchestrate de PSD Argeş. Iată mai jos, integral, dezminţirea: 

„Diversiunile susţinute de PSD continuă. Mai mult ca oricând, în ultima perioasă am fost obișnuiți cu lansarea în spațiul public a unor fake-news-uri sau diversiuni care îi vizează pe reprezentanții PNL. Cei care practică și susțin aceste tertipuri, nu fac deloc cinste breslei din care provin, fie că vorbim de politicieni sau de jurnaliști.

De câteva zile o astfel de manipulare grosolană este rostogolită cu rea voință pe social media și pe diverse site-uri de presă. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, dezmințim cu această ocazie dezinformare lansată în spațiul public și care vizează conducerea PNL Argeș și pe primarii liberali argeșeni. Pentru a înțelege nivelul de manipulare, vă prezentăm mai jos realitatea și punctul de vedere al Secretariatului General al PNL Argeș.

Un primar liberal din Argeș a primit de la un coleg primar din județul Vâlcea un mesaj de informare, fără dată și fără semnătură în care era solicitată realizarea unui recensământ al proiectelor depuse de edilii liberali din județul vecin. „Până pe data de 04 iunie 2020 fiecare primar în funcţie să întocmească următoarele documente:

1. Lista proiectelor în derulare sau depuse (nr. de înregistrare şi instituţia unde s-a depus) şi stadiul acestora.

2. Lista proiectelor care se doreşte a fi promovate în viitorul apropiat. Cele două materiale să fie semnate de primarul în funcție și depuse la sediul PNL.

Vă mulţmesc”.

Aceste informații au fost discutate pe grupul de WhatsApp al primarilor PNL din județul Vâlcea. Colegul nostru a transmis acest mesaj unui alt edil liberal din Argeș, însă din greșeală acesta din urmă l-a trimis într-un grup format din toți primarii județului Argeș. A fost strict decizia domniei sale, de a retransmite colegului său mesajul primarului vâlcean. Acest mesaj nu are legătură cu PNL Argeș sau cu primarii liberali și nu implică Prefectura Argeș în nicio discuție pentru simplul motiv că nu este vorba despre organizația noastră.

Este pur și simplu un mesaj distribuit eronat.

1. Acest mesaj nu a fost transmis de Secretariatul General al PNL Argeș, așa cum au dorit unii să lanseze informația.

2. Primarii PNL nu sunt obligați să depună la sediul PNL Argeș situația proiectelor pe care le implementează.

3. PNL Argeș nu centralizează proiectele edililor din județ, pentru simplul motiv că nu este nici minister, nici agenție, să aprobe proiecte.

4. Mesajele Secretariatului General al PNL Argeș se transmit oficial, sunt asumate și datate”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.