minzina_vs_tofan.jpg

Ca răspuns la atacurile jenante din ultima vreme ale lui Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, la adresa liberalilor, departamentul de comunicare al PNL Argeş a emis un comunicat de presă în care îi dă replica punctual şi argumentat lui Mînzînă, aflat la al treilea partid, după ce a mai stat ani buni pe la PRM şi PUR. „Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă folosește din nou un limbaj suburban, probabil reminiscențe din trecutul peremist și atacă guvernarea liberală și organizația PNL Argeș. Nu se găsește nimic constructiv în retorica pesedistă, doar banalități, minciuni și fake news-uri. Preocuparea noastră este guvernarea țării și administrarea corectă a situației creată de pandemia de coronavirus. Se pare că liderul PSD este deranjat de faptul că PNL gestionează corect criza economică și criza apărută în sistemul sanitar și că foarte mulți pesediști afirmă neoficial că PNL a luat măsuri corecte. Chiar și pesediștii recunosc faptul că un premier precum Viorca Dăncilă, ar fi aruncat țara în haos și ar fi distrus economia națională. Pentru a nu-l lăsa pe liderul social-democrat în bezna necunoașterii, îi răspundem prin vocea purtătorului de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan”, spun liberalii argeşeni.

Iată şi declaraţia completă a lui Gelu Tofan, purtător de cuvânt PNL Argeş: “Domnule Mînzînă, românii nu sunt umiliți în vămi, românii sunt protejați și am luat măsuri pentru a limita răspândirea coronavirusului!

Domnule Mînzînă, se fac teste în spitale și am reușit să aducem în Argeș un aparat pentru plasmafereză și un real time PCR, în condițiile în care conducerea pesedistă a Consiliului Județean și a Direcției de Sănătate Publică au refuzat să se implice! Pentru informarea dumneavoastră, testele pentru depistarea COVID-19 se realizează gratuit la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Domnule Mînzînă, prețurile nu au crescut aberant, prețurile, în special pentru produsele de bază au rămas la același nivel!

Domnule Mînzînă, în aparatul bugetar am adus profesioniști și da, am eliminat politrucii PSD care căpușau instituțiile publice!

Domnule Mînzînă, am sprijinit mediul privat cu măsuri concrete care au ajutat firmele să treacă mai ușor peste criza economică, am venit atât în ajutorul angajatorilor cât și în ajutorul angajaților! Cunoașteți bine toate măsurile luate, dar refuzați să recunoașteți că au salvat economia.

Domnule Mînzînă, uitați prea repede cine a îndatorat țara și cine a contractat credite pe dobânzi uriașe!

Domnule Mînzînă, consilierii județeni ai PNL au propus un proiect privind finanțarea achiziției de către CJ Argeș a unui număr de 6.000 de tablete electronice și SIM-uri/stik-uri aferente acestora și donarea către elevii din județul Argeș, dar l-ați respins! Și acum, total ipocrit, spuneți că elevii nu au acces la învățământ on-line. Domnule Mînzînă, pentru a repara decizia aberantă a CJ de a refuza acest proiect liberal, Guvernul Orban a aprobat achiziționarea, la nivel național, a 250.000 de tablete destinate elevilor din medii defavorizate care nu au acces la internet.

Din păcate domnule Ion Mînzînă, de când sunteți la conducerea organizației județene, ați transformat PSD Argeș într-o gașcă de miștocari și ați ridicat mitocănia peremistă la rang de comunicare politică”, a precizat Gelu Tofan.

Liberalii argeşeni mai precizează că „Șeful PSD Argeș are dreptate într-o singură privință, atunci când spune că “românii văd, dar sigur nu uită”. Românii văd că sub guvernarea liberală criza a fost ținută sub control, că numărul de îmbolnăviri nu a explodat și că economia funcționează. Dar sigur nu vor uita ce catastrofă a fost pentru România guvernarea pesedistă”. 

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro