centrul-cultural-mioveni.jpgPrimăria, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni vă invită cu mic cu mare joi, 7 noiembrie 2019, în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni la spectacolul pentru copii ”Ridichea Uriașă” susținut de Teatrul ”Arlechino” din Brașov. Evenimentul are loc în cadrul Festivalului Internațional al Teatrului de Studio și Forme Noi, ediția a XXIII-a, organizat de Teatrul ”Alexandru Davila” Pitești. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, vârsta minimă pentru copiii care vor intra la spectacol fiind de 2 ani.

Povestea începe cu un nor călător care zăboveşte deasupra gospodăriei Vasilovici. Familia Vasilovici e numeroasă, dar haioasă: stimabilul domn Fitzwiliam Vasilovici este un şoricel pufos şi morocănos, domnişoara Josefina Vasilovici este o pisică jucăuşă, bătrânul Ludwig Vasilovici este un dulău bolnăvicios şi toţi o respectă şi o iubesc pe bunica Agripina Vasilovici care are o privire de vultur şi îl îndrăgeşte nemărginit pe Nistor Vasilovici – bătrânul ei soţ care a văzut multe la viaţa lui dar niciodată o legumă atât de mare şi de veselă ca şi Ridi Vasilovici, cel mai nou membru al familiei. De ce a crescut atât de mare? Ce au facut Vasilovicii cu ea? Au reuşit să o scoată din pământ? Nu vă spunem. Dacă sunteţi curioşi, veniţi să vedeţi cu ochii voştri!

Regia spectacolului este semnată de Delia Gavliţchi, scenografia îi aparţine lui Marian Sandu, iar muzica este semnată de Corina Sîrbu. Durata spectacolului este de 50 de minute.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro