sarbatoarea_muncii.jpgfaget3.jpgDupă cum v-am informat, Mioveniul se află în plină sărbătoare, Centrul Cultural și Primăria Mioveni organizând un eveniment dedicat muncii și primăverii. Este un eveniment care se organizează la Mioveni de mai mulți ani și care adună numeroși oameni, chiar și din localitățile învecinate, grație și locului unde se organizează, atracția principală fiind zona de picnic pe care Primăria a amenajat-o în acest loc.

Astfel ieri a fost prima zi de distracție și voie bună din cadrul acestei sărbători, pe scena de pe platoul Făget urcând artiști celebri precum Cristina Turcu Preda, Niculina Stoican și alți interpreți locali, printre care și micuța și talentata interpretă din Mioveni, Alexandra Păunoiu, câștigătoare a mai multor premii la festivalurile naționale de muzică populară la care a participat până acum.alexandra_paunoiu.jpg Chiar dacă vremea a fost puțin instabilă, publicul a fost unul numeros.

Prezent în Argeș, ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, a ținut să vină și în Mioveni, la această sărbătoare. Aflat în mijlocul oamenilor de pe platoul Făget, ministrul Bogdan Matei s-a declarat bucuros pentru faptul că se află într-un oraș tânăr, la un eveniment dedicat muncii și primăverii și implicit tinerilor. De asemenea, ministrul a felicitat administrația locală pentru modul în care înțelege să susțină activitățile, sportive și nu numai, destinate tinerilor.

faget1.jpgDistracția și atmosfera de sărbătoare, continuă și astăzi la Mioveni, în zona de picnic de la Făget. La fel ca și ieri, organizatorii pun la dispoziție mijloace de transport, care vor efectua curse către Făget, începând cu ora 17.30, la intervale de 30 de minute, cu plecare din fața primăriei.
Programul zilei de Duminică, 5 mai este următorul:
Ora 17.00 – Ansamblul de mandoline „Nova”;
Ora 17.10 – Clubul Copiilor
Ora 17.25 – Ansamblul „Dorulețul”
Ora 17.45 – Valentin Poenariu 
Ora 18.00 – Matei Gabriel Alin 
Ora 18.15 - Claudia Ghena 
Ora 18.30 - Crinu Spătaru 
Ora 18.45 - Ștefania Voicu
Ora 19.00 – Concert Sandra N.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro