Tudosoiu_bratianu.jpg

Vineri, 31 mai, reprezentanții Colegiului Național Ion C. Brătianu au celebrat 158 de ani de performanță educațională, o unitate școlară etalon a județului Argeș, care a format și a dat mii de elite României, dar și omenirii.

Cadru didactic al acestui colegiu, Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al județului Argeș nu a putut lipsi de le acest moment festiv al celei mai emblematice unități de învățământ din Argeș și de ce nu, din România.

tudosoiu_bratianu_3.jpg

În stilul său caracteristic, inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu fiind recunoscut ca un orator desăvârșit, a avut numai cuvinte laudative asupra parcursului Colegiului Național Ion C. Brătianu, dezvăluind și faptul că: „ În acest an școlar colegiul a înregistrat un număr record de participanți la olimpiadele naționale și a adus acasă 54 de distincții”.

tudosoiu_bratianu2.jpg

„Ce copii frumoși și ambițioși ! Ce oameni dedicați!

Orice instituție de învățământ este vie și crește prin cei care îi calcă pragul.

C. N. I. C. Brătianu este pilon al excelenței în învățământul argeșean, este formator de elite și face toate astea prin cei care îi umplu sălile și îi poartă numele.

158 de ani, cât sărbătorește azi prestigioasa instituție, înseamnă ștafete predate de la o generație la alta, vreme de multe generații.

Este o mândrie și o onoare să fim parte din povestea lui.

În acest an școlar colegiul a înregistrat un număr record de participanți la olimpiadele naționale și a adus acasă 54 de distincții. O forță!

Ani mulți să vină și de aici înainte, premiile, trofeele copiilor și profesorilor săi să fie tot mai multe, tot mai sus!

Felicitări și țineți făclia aprinsă!

Prezentul creează viitorul bazându-se pe trecut.

Bravo, copii, bravo, profesori pentru toate rezultatele remarcabile obținute de-a lungul timpului sub egida acestui colegiu!”, a transmis Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al județului Argeș.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.