stefanesti

Și în acest an, Centrul Cultural Ștefănești a pregătit numeroase evenimente atractive pentru cei mici pentru a marca așa cum trebuie Ziua Copilului. Iar vineri 31 mai copiii sunt invitați la Centrul Cultural Ștefănești la un spectacol foarte atractiv de teatru, muzică și dans.

Programul va începe de la ora 11 cu piesa de teatru ”Ursul păcălit de vulpe”. De la ora 13.30 va fi un spectacol de muzică și dans, cu elevii Centrului Cultural Ștefănești.

Iar de la ora 16.30 va fi un alt moment de neuitat: Mascotele Gigant by Aly Event's. Intrarea va fi liberă la toate spectacolele, în limita locurilor disponibile. Cei care doresc să participe sunt rugați să confirme prezența la telefonul: 0727396786.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.