ralea-spectacol.jpgPrimăria Municipiului Pitești vă invită, în cadrul Zilelor Teatrului Piteștean, joi, 30 mai, de la ora 17:30, să vă alăturați unei călătorii extraordinare în universul poveștilor românești.

Special pentru cei mici, dar și pentru părinții și bunicii dornici să-l revadă, magicianul Marian Râlea și echipa sa au pregătit un spectacol încântător și interactiv, în cadrul căruia copiii vor deveni eroi de poveste și vor avea ocazia să intre în pielea personajelor din consacratele povești românești. Sub îndrumarea lui Marian Râlea și alături de alte personaje, micii participanți vor descoperi magia gândirii imaginare și se vor transforma în adevărați eroi care vor avea superputerea de a schimba cursul poveștilor.

Bucurați-vă alături de cei mici de o experiență unică, unde magia, dansul și jocul se întâlnesc într-un eveniment plin de surprize!

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.