delia-zile-pitesti.jpg Duminică, 19 mai,Primăria Pitești vă invită la o seară de neuitat, plină de muzică și voie bună, pe scena din Piața Primăriei!
 
”De la ora 19:00 la 20:00, bucură-te de un spectacol artistic de excepție, oferit de talentații artiști ai Catedrei de Muzică a Universtății Politehnica București - Centrul Universitar Pitești.
De la ora 20:00, pregătește-te pentru un concert extraordinar cu două dintre cele mai iubite vedete ale momentului: Delia și Carla's Dreams! O explozie de energie, hituri cunoscute și momente unice te așteaptă pe scena din Piața Primăriei!
Nu rata această ocazie de a petrece o seară specială alături de prieteni și familie, într-o atmosferă de sărbătoare și bucurie! Ne vedem acolo!”, transmite Primăria Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.