sinagogaVineri 7 iulie, cu începere de la ora 19, Sinagoga Pitești va găzdui un dublu eveniment artistic special. Mai întâi va fi un concert coral susținut de Corala Kiriac, Corul "Ars Nova" Pitesti și soliștii Daniela Hodojeu, Antonia Caramelea, Dan Luțescu, Marian Coman și Rareș Zănescu, dirijori fiind Radu Titi și Silviu Deaconescu.

De asemenea, în cadrul evenimentului, va avea loc Contravernisajul expoziției CRONOS realizată de Ana Roșoga și Marius Cristea, printr-un show al artistului vizual Marius Cristea. Arta rezultată în urma acestui performance va fi vândută la cm² cu prețul de 1 leu.

Pentru a avea acces la eveniment trebuie să faceți o donație minimă de 20 lei.

”Proiectul vizual “CRONOS”, care îi reunește pe Ana Roșoga și Marius Cristea, reprezintă de fapt o dublă expoziție personală, al cărei numitor comun este timpul (în antiteză cu titlul ales, fără conotații mitologice, însă). Cei doi abordează subiectul cronologic în mod deopotrivă subiectiv și antropologic, interpretându-l, după cum vom vedea în continuare, fie ca temă, fie ca factor declanșator al unor acțiuni. Altfel, artiștii prezentați sunt diferiți ca stil, manieră, mijloace tehnice, dar și prin concept. Mai mult decât atât, ceea ce îi diferențiază este mai puternic decât ceea ce îi apropie, dar munca lor este complementară, având chiar niște granițe comune”, spune curatorul Mihai Plămădeală.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.