analogue

În acest an, în perioada 25-27 august, la Mioveni va avea loc a doua ediție a Analogue, un festival ce a avut mare succes de la prima ediție, în cele trei zile fiind prezenți peste 30.000 de fani din toată țara. Fani care s-au simțit foarte bine trei zile și trei nopți și au avut șansa de a vedea numeroase vedete de top ale muzicii, de la Jessie Ware, Asaf Avidan și JP Cooper până la Irina Rimes, Zdob și Zdub, BUG Mafia ori the The Motans.

Și ediția din acest an se anunță una la superlativ.

”Numele artiștilor care vor concerta la Analogue vor fi anunțate săptămâna viitoare. Pot să vă spun că printre invitați, fără a îi dezvălui numele, va fi un artist străin cu un miliard de afișări pe YouTube. Vor fi prezenți în total 20 de artiști din străinătate și din țară. Și ce ne-a surprins plăcut este faptul că biletele pentru a doua ediție Analogue se vând bine, deși încă nu am anunțat cine va concerta. E un lucru bun. Și ne dorim să creștem în fiecare an”, a declarat pentru FinanciarPress.ro Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni, omul implicat 150% în organizarea festivalului Analogue.

Biletele pentru ediția din acest an costă 289 lei plus taxe, fiind valabile pentru toate cele trei zile, și pot fi achiziționate de pe site-ul oficial Analogue.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.