cc-decembrie-bun.jpgCentrul Cultural Pitești organizează, în perioada 5 – 9 decembrie 2022, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Cenaclul „Armonii Argeșene”, luni, 5 decembrie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Lansarea nr. 15 al revistei online „Limes Transalutanus”, precum și dezbaterea cu tema “Probleme controversate de istorie contemporană”, marți, 6 decembrie, de la ora 10:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Lectura-spectacol cu tema „Să tacă armele, vivat iubirea!”, marți, 6 decembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Diamantul și Diamantul Nordului”, miercuri, 7 decembrie, de la ora 11:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

Dialogul cu tema „Cum e să scrii versuri în două limbi?”, miercuri, 7 decembrie de la ora 13:00, la Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Rock-ul văzut prin ochii unui prozator. Dumitru Ungureanu”, miercuri, 7 decembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Ziua Constituției României. Preeminența Constituției și a Ordinii Constituționale Interne în Epoca Globalizării și Integrării Internaționale”, joi, 8 decembrie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Debaterea cu tema „Decembrie - Sacru și Profan”, eveniment care va avea loc joi, 8 decembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Triplă lansare de carte, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Confluențe literare”, joi, 8 decembrie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

„Întâlnire cu scriitoarea Gulsah Elikbank din Turcia”, în cadrul Clubului literar-artistic „Mona Vâlceanu”, eveniment care se va desfășura vineri, 9 decembrie, de la ora 10:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Detalii despre evenimentele anunțate sunt oferite pe site-ul instituției și pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești:

https://www.facebook.com/photo?fbid=840758960214835&set=a.751333785824020

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.