dublu-concert.jpgFilarmonica Pitești organizează joi, 8 decembrie, de la ora 19:00, în Sala Simfonia, concertul simfonic susținut de orchestra simfonică, dirijor, Theo Wolters, soliști, violonistul Mădălin Sandu și clarinetistul Ionuț Tolea.
 
În program: W. A. Mozart - Uvertura „Nunta lui Figaro”, în premieră, M. Bruch - „Dublu concert pentru vioară și clarinet în mi minor, Op.88” și, cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la nașterea compozitorului C. Franck, „Simfonia în re minor”.
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro. Prețul unui bilet este de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului, pentru elevi și studenți 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.