dorulDe decenii bune, Ansamblul Folcloric ”Dorul” din Pitești este unul dintre cele mai apreciate din România, cu zeci și zeci de premii la festivaluri naționale și internaționale și mii de concerte.

Iar în această săptămână, Ansamblul ”Dorul” a sărbătorit 65 de ani de existență pe scena Sălii Palatului din București, în fața a mii de spectatori, în cadrul spectacolului ”Spirit românesc”. În cadrul spectacolului, orchestra Ethno Republic din Chișinău dirijată de maestrul Marcel Ștefăneț a avut o prestație de excepție, ca și dansatorii piteșteni, care au urcat pe scenă alături de nume consacrate precum Cornelia Ștefăneț, Vlăduța Lupău, Olguța Berbec,Marcel Pavel, Paula Seling, Vlad Miriţă, Viorica Lupu, Iordache Basalic, Tudor Ungureanu și Ansamblul Ștefan Vodă, Laura Olteanu și Ansamblul Opincuța Chișinău.

Trebuie spus că acest spectacol memorabil al Ansamblului Folcloric ”Dorul” s-a petrecut la exact nouă ani de la câștigarea Marelui Premiu al Festivalului Internaţional de Dans Folcloric din Indonezia, chiar de Ziua Națională a României.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.