cc-aug.jpgCentrul Cultural Pitești organizează, în perioada 14 - 18 noiembrie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Luni, 14 noiembrie, de la ora 11.00 - prelegerea cu tema „Vechiul Pitești: Fostul Schit Buliga”, susținut de muzeograful și scriitorul Octavian Dărmănescu, doctor în istorie.

Luni, 14 noiembrie, de la ora 16.00 - Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români - Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi. n Luni, 14 noiembrie, de la ora 16.00 - prelegerea cu tema „Despre prietenie”, susținut de scriitoarea Silvia Grigore.

Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 11.00 - vernisajul expoziției de desen cu titlul „Desenele unui adolescent”, avându-l autor pe Flavius-Cristian Diaconescu, în vârstă de 13 ani, elev la Liceul de Artă
„Dinu Lipatti” din Pitești.

Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 14.00 - prelegerea cu tema „Damian Stănoiu”, susținut de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia. 

Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 16.00 - întâlnire cu Viorel Ilișoi și cărțile sale - dezbatere sub genericul „Jurnalist-scriitor vs. scri- itor-jurnalist în 2022”, eveniment moderat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe jurnalistul și scriitorul Viorel Ilișoi.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.