stanciulescu

Miercuri 9 noiembrie, cu începere de la ora 18, la sediul Fundației Ilfoveanu-Badea din Pitești va avea loc vernisajul unei ezpoziții inedite. Este vorba de expoziția ”Puncte de vedere”. O expoziție ce reunește fotografii din arhiva personală a Mihaelei Stănciulescu (foto).

”Prin această expoziție personală de fotografie, Mihaela Stănciulescu expune și exprimă câteva “Puncte de vedere” adoptând imaginea drept cuvânt si cuvântul drept imagine nu doar pentru că fără curaj n-am fi ființă ci pentru a ne pune inima in palme. Este o invitație de a ne descoperi atât expeditor cât și destinatar într-un univers reinventat al cărților poștale, acolo unde fiecare vedere își are propriul ei mesaj”, spun reprezentanții Fundației Ilfoveanu-Badea.

Expoziția va fi deschisă până pe 23 noiembrie.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.