leseJoi 15 septembrie, cu începere de la ora 19, Teatrul Al. Davila din Pitești va găzdui un concert extraordinar susținut de cunoscutul rapsod Grigore Leșe. Intitulat ”Dor de rost”, concertul are și mai mulți invitați speciali. Este vorba de soprana Mihaela Pletea, Maria Chifu (fagot), Brigita Pavel (pian), Cătălin Iancu (vioară), Cristinel Sandu (vioară), Mihai Muscalu (braci), Cătălin Iancu Jr. (țambal) și Florin Iordache (contrabas).

Grigore Leșe este doctor în muzică și profesor asociat la Facultatea de Litere a Universității din București și la Universitatea de Muzică București. Repertoriul său este constituit din melodii vechi, provenind din folclorul autentic. Grigore Leșe cântă și la diverse instrumente muzicale.

Concertul este organizat de Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.