pantazica

Școala ”Mihai Eminescu” din Pitești, una dintre cele mai bune instituții de învățământ din Argeș și din țară, confirmă și în acest an că are elevi de elită. Iar cea mai recentă performanță este una cu adevărat unică la nivel național. Elevă în clasa a VII-a la Școala ”Mihai Eminescu”, Ruxandra Pantazică a reușit să obțină în mai puțin de o lună două premii I la două olimpiade naționale diferite. Mai întâi, Ruxandra a obținut Premiul I la olimpiada națională de limba și literatura română, organizată în perioada 18-22 aprilie la Târgoviște.

Iar la finalul săptămânii trecute, Ruxandra Pantazică a obținut la Suceava Premiul I la Olimpiada Națională de Culturâ și Spiritualitate Românească, cu punctaj maxim.

”Este o performanță unică în istoria Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești, care consolidează statutul de unitate de învățământ de elită la nivel național. Îi mulțumim pentru această excepțională performanță, pentru efortul, munca și seriozitatea abordării performanței școlare la nivel de excelență”, spune profesorul Marian Haiducu, directorul Școlii ”Mihai Eminescu” din Pitești.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.