calinescuȘi în acest an, Centrul Cultural Mioveni va organiza o paletă largă de evenimente și activități de anvergură, dovedind, ca și în anii precedenți, că este o instituție extrem de activă și implicată în ceea ce privește acțiunile culturale de calitate.

 

Iar Alin Călinescu ne-a prezentat o parte dintre proiectele pentru acest an ce se anunță bogat din punct de vedere cultural. ”Ținta noastră este să creștem de la an la an, avem proiecte importante în acest sens. Noi nu am avut vreo zi de vacanță, am lucrat zi de zi. Ca noutate, vă pot spune că vom avea o producție de teatru proprie, prima producție de teatru a instituției. Va fi o producție foarte interesantă, cu studenți, iar premiera va fi în această lună, pe 20 sau 27 martie, urmează să stabilim data exactă. Va fi un spectacol foarte interesant dedicat copiilor cu vârste între 7 și 14 ani, iar regizor este Laurențiu Tudor. Ne bucurăm că putem crea o asemenea producție pentru copii. Vor fi și alte noutăți interesante în acest an, le vom anunța la timpul potrivit”, precizează Alin Călinescu.

 

Din această săptămână s-au reluat cursurile la Centrul Cultural Mioveni, unde sunt peste 800 de persoane înscrise. Cei mai mulți înscriși sunt la dansuri populare și la balet. După cum spune Alin Călinescu, din toamnă vor fi adăugate cursuri noi.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.