alin calinescuDirector al Centrului Cultural Mioveni, Alin Călinescu a făcut miercuri 22 decembrie un bilanț al instituției pe care o conduce cu succes și rezultate foarte bune, instituție ce a devenit deja un etalon privind activitățile culturale desfășurate.

 

”Am organizat în 2021 în total 41 de evenimente diversificate, cu o calitate mult mai ridicată față de anii anteriori. Aș vrea să mulțumesc echipei mele de la Centrul Cultural Mioveni, suntem o echipă de 14 oameni care lucrează în permanență pentru a oferi cele mai bune servicii culturale și de o calitate la vârf. Anul 2021 a fost unul dintre cei mai buni ani din istoria orașului Mioveni, s-au atins multe performanțe în toate domeniile. Și asta se datorează în primul rând domnului primar Ion Georgescu”, a declarat Alin Călinescu.

 

Mai trebuie spus că la cele 12 cursuri organizate de către Centrul Cultural Mioveni participă peste 700 de copii.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.