juganaruUna dintre cele mai plăcute suprize de la emisiunea „Superstar” de la Pro TV de la finalul săptămânii trecute a fost o tânără din Piteşti. Maria Jugănaru este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional I.C. Brătianu şi i-a impresionat pe juraţii Smiley, Marius Moga, Raluka şi Sergiu- solistul de la Carla’s Dreams cu o interpretare foarte originală a celebrei melodii „Bad” a lui Michael Jackson. Solistul de la Carla’s Dreams a spus că dacă ar mai fi 10 concurenţi la fel de talentaţi precum Maria Jugănaru, ar putea trece direct la finală la „SuperStar”. Juraţii au fost plăcut surprinşi şi de stilul ei vestimentar original.

 

Maria Jugănaru povestește că pasiunea ei pentru un stil aparte a moștenit-o cel mai probabil de la mama ei. Tatăl este polițist și mama lucrează la o firmă de transporturi. Este singură la părinți și regretă că nu mai are frați sau surori. Știe să cânte la pian, chitara acustică și electrică și la ukulele. Îi place să deseneze și să scrie poezii.

 

A avut și o afacere cu pictură pe haine, însă nu a mai putut continua, pentru că doreşte să se pregătească pentru Conservator. „Îmi doresc să devin o mare artistă”, povesteşte Maria.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.