upitDin cauza creşterii îngrijorătoare a numărului de infectări cu SARS-CoV-2, conducerea Universităţii din Piteşti a luat decizia ca pe 1 octombrie deschiderea festivă să se facă în aer liber, în centrul Piteştiului. „Deschiderea festivă a anului academic 2021-2022, va avea loc vineri, 01 octombrie, ora 10.30, în aer liber, în fața Primăriei Pitești”, precizează rectorul Dumitru Chirleşan.

 

Conform estimărilor oficiale, Universitatea din Piteşti va avea în anul 2021-2022 aproximativ 2.000 de studenţi în anul I. Înfiinţată în 1962, Universitatea din Piteşti are la în prezent în total 8.500 de studenţi.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.