15-iunie-concerte-rock-mioveni.jpg

După manifestările de mare succes şi impact la public dedicate Zilei Copilului, Primăria și Centrul Cultural Mioveni mai organizează în această lună un alt eveniment de excepţie, ce va fi cu siguranţă pe gustul multor pasionaţi de muzică de calitate.

Muzică rock de calitate și distracție responsabilă pe două roți! Acestea sunt principalele ingrediente ale Rock'N'Ride Fest Mioveni, ediția a II-a, eveniment organizat de Storm Riders RC Mioveni și Centrul Cultural Mioveni, alături de Primăria Mioveni, pe data de 27 iunie.

Evenimentul va debuta cu tradiționala paradă moto, ce se va desfăşura în Centrul Civic, începând cu ora 12.00 și va continua, de la ora 16.00 și până la miezul nopții, în zona de Picnic Făget. Aici iubitorii de motoare turate şi de muzică bună vor avea parte de o serie de concursuri tematice, bere rece, grătare încinse și cu concerte de excepţie susținute de trupele Acoustic, Ultimul Tren, Taxi, Trooper și Direcția 5. Rock'N'Ride Fest este organizat în cadrul evenimentelor dedicate sărbătorii Zilelor Orașului Mioveni 2021.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.