cotimanisDupă mai bine de două săptămâni de tensiuni între Teatrul Al. Davila şi Consiliul Judeţean Argeş legat de intenţia celor din urmă de a îl schimba pe maestrul Constantin Cotimanis din funcţia de manager, securea războiului între cele două instituţii a fost îngropată miercuri 24 martie la o conferinţă de presă la care au participat, alături de maestrul Cotimanis şi mai mulţi actori ai teatrului, Ion Mînzînă-preşedintele CJ Argeş şi vicepreşedintele Adrian Bughiu. Constantin Cotimanis va fi manager interimar al teatrului încă 60 de zile, perioadă în care se va organiza şi concurs pentru postul de manager. 

„S-a prelungit pentru 60 de zile mandatul domnului Cotimanis, urmând ca în această perioadă să pregătim scoaterea postului la concurs”, spune Adrian Bughiu, vicepreşedintele CJ Argeş.

„Banii vor fi puţini. Aceştia sunt banii. Decorurile vor fi făcute în atelierele noastre şi vom cere scenografilor să facă decoruri încadrându-se în bugetul pe care îl avem”, a precizat Constantin Cotimanis.

CJ Argeş va asigura în continuare fondul de salarii al angajaţilor Teatrului Al. Davila. În acelaşi timp, conducerea CJ Argeş a precizat că vor fi unele ajustări ale bugetului instituţiei de cultură.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.