patrascuReputatul medic dermatolog piteştean Viorel Pătraşcu a lansat recent cel de-al 7-lea volum de itinerare de vacanţă, intitulat „Cicladele sub sărutul soarelui”. În cele aproape 200 de pagini ale volumului, Viorel Pătraşcu descrie cu farmec şi cu multe informaţii impresiile sale de călătorie din Dubai, Veneţia, Grecia, Cappadocia, Singapore, Madeira, Provence, Valldemossa-Spania şi Petra-Iordania.

„De ce a dat Arhipelagul Ciclade numele celui de-al şaptelea volum cu itinerare de vacanţă publicate de mine de-a lungul anilor? Pentru că m-am îndrăgostit pe viaţă de puzderia de insule greceşti din Mediterana, adevărate colţuri de Rai, cărora eu le-am zis Paradisul de lângă noi. Pentru că Cicladele sunt situate în centrul Mării Egee, iar Dumnezeu le-a binecuvântat dăruindu-le o apă de un albastru infinit, cel mai luminos soare şi oameni frumoşi ce-şi trăiesc viaţa în armonia şi vis timp de 320 de zile însorite pe an”, scrie doctorul Viorel Pătraşcu în postfaţa cărţii.

Absolvent în 1970 al Facultăţii de Medicină Generală Bucureşti, Viorel Pătraşcu este, din 1991, medic primar dermatolog la Policlinica nr. II Piteşti. Din 1998 este doctor în Ştiinţe Medicale. Cu o experienţă de peste 50 de ani ca medic şi doctor în ştiinţe medicale, Viorel Pătraşcu este unul dintre cei mai dedicaţi dermatologi din România.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.